پیمان شهسواری
پیمان شهسواری در سال ۱۳۶۳ در تهران متولد شد. او از سال ۱۳۷۲ کار خود را با نقاشی های آبرنگ آغاز کرد و در سال ۱۳۷۸ در این زمینه به عنوان یک نقاش حرفه ای شناخته شد، تا آنجا که یکی از نقاشی هایش در سفارت روسیه نمایش داده شده است.
در سال ۱۳۸۱، او تحصیلات خود را در زمینه مهندسی عمران در دانشگاه آزاد ادامه داد.
او پس از ارائه مقالات متعدد، تصمیم گرفت تحصیلات خود را در دانشگاه علم و صنعت ایران ادامه دهد و در سال ۱۳۸۶ مدرک کارشناسی خود را دریافت نمود.
ایشان به دلیل علاقه شخصی، رشته خود را به معماری تغییر داد و مدرک کارشناسی ارشد خود را در این رشته از همان دانشگاه دریافت کرد.
زندگی حرفه ای:
آقای شهسواری از سال ۱۳۸۳، همزمان با تحصیل در دانشگاه، فعالیت حرفه ای خود در شرکت های متعدد معماری آغاز نمود و چندین پروژه نیز در طی این سال ها طراحی کرد.
در سال ۱۳۸۷، او با شرکت معماری “آتکینز” همکاری نمود و به عنوان کارآموز درجه اول انتخاب شد.
پس از آن، در سال ۱۳۹۰ او شرکت معماری “پرسایس” را تاسیس کرد. او با استخدام فارغ التحصیلان جوان و علاقه مند، بر ایجاد فرصت های شغلی تمرکز داشت.
او همواره به دنبال اصولی برای دستیابی به اجرای دقیق طرح ها، واقع گرایی در معماری و القاء مفهوم طرح های معماری به مخاطبین می باشد.
نمونه کارها:
- طراحی کاخ ایرانی در شهرک غرب-تهران
- اجرای معماری سنتی ایرانی در طراحی و ساخت سیمین رزیدنس واقع در تهران
- طراحی ویلاهای خاص
- طراحی لیلی پوت (به سبک کاخ فرانسوی) واقع در دماوند – تهران
- مجتمع مسکونی ۲۴ طبقه آوای گلستان واقع در نیاوران-تهران،
- مجتمع ۱۹ طبقه آموت،
- ساختمان مهندسی البرز واقع در استان البرز،
- رستوران سرآشپز واقع در استان البرز
- پرشین پالاس
- مجتمع مسکونی رویای کیش، در حال ساخت در جزیره کیش، ایران
- مجتمع تجاری اتو مال، در حال ساخت در شهر تهران، ایران
- ویلای پرشین پالاس، در حال ساخت در شهرک غرب، تهران، ایران
- کروز ویلا، در حال ساخت در نوشهر، مازندران، ایران
- Stair House، در حال ساخت در شهرک غرب، تهران، ایران